Nowe DIPY typu Crème Fraîche

Pyszne, śmietanowe i gotowe! Nowe DIPY typu Crème Fraîche to smaczne i gotowe do użycia śmietany smakowe o lekko kwaśnym, wyrazistym i świeżym smaku. Gęste z wyraźnie widocznymi dodatkami. Zaskakują oryginalnym, przyjemnym i charakterystycznym smakiem. Gotujesz, dusisz, zapiekasz, bo razem smaczniej!

Śmietana Crème Fraîche

Crème Fraîche to pyszna, francuska, słodka, lekko zakwaszona, gęsta śmietana. Nie warzy się w wysokiej temperaturze. Występuje często jako składnik zarówno w wypiekach, deserach, zupach, sosach oraz jako baza w popularnych sosach DIP. Chętnie wykorzystywana do gotowania. Crème Fraîche to produkt bardzo popularny w krajach zachodnich. Coraz częściej gości również na polskich stołach.

Razem smaczniej

DIPY Crème Fraîche lubią towarzystwo. Gotowe na zimne jak i gorące połączenia. Wyśmienicie i wyjątkowo smacznie sprawdzą się razem z pyszną sałatką, duszonym i gotowanym mięsem, rybą, gulaszem czy różnymi rodzajami zapiekanek. Razem z warzywami, makaronami czy daniami orientalnymi sprawią, że ich smak i aromat staną się wyjątkowe i niepowtarzalne. Doskonale wypadają w duecie z pysznymi zupami i sosami zastępując tradycyjne śmietany. Fani sportu i szybkich przekąsek pokochają DIPY za ich mistrzowską gotowość na podanie.

GOTUJESZ, DUSISZ, ZAPIEKASZ.

DIP śmietanowy typu Crème Fraîche
z pomidorami,
papryką i chili


DIP śmietanowy typu Crème Fraîche
z pomidorami, papryką i chili
Z czym to się je? grillowane i smażone mięso, gotowane i grillowane ryby, naleśniki, szaszłyki dodajesz do gotowania

DIP śmietanowy typu Crème Fraîche z pomidorami, papryką i chili czyli nowoczesny smak w ostrym wydaniu.

Gęsta konsystencja produktu i kremowy, ale wyrazisty lekko kwaśny i pikantny smak sprawiają, że śmietana z dodatkiem pomidorów, papryki i chili idealnie sprawdzi się podczas przygotowywania ostrych sosów i orientalnych dań. Dodatki nadają produktowi oryginalnego charakteru, dlatego z powodzeniem możemy zastosować go także do zapiekanek, gotowanych mięs, pieczeni, zup, quiche, makaronów i wszystkich dań, w których warzywa odgrywają główna rolę. Sprawdzi się zarówno w ciepłych, jak i zimnych potrawach Dodany do zupy pomidorowej lub zupy krem z dyni nada jej wyrazistości i lekkiej pikanterii. Produkt przygotowywany jest na bazie śmietanki z dodatkiem kultur bakterii i nie zawiera glutenu.





DIP śmietanowy typu Crème dFraîche
z karmelizowaną
cebulką
i cheddarem


DIP śmietanowy typu Crème Fraîche
z karmelizowaną cebulką
i cheddarem
Z czym to się je? przekąski, warzywa, chipsy, pieczywo
W tym dusisz

DIP śmietanowy typu Crème Fraîche z karmelizowaną cebulką i cheddarem to wyjątkowy, łagodny i kremowy smak sera w połączeniu z karmelizowaną cebulką.

Idealnie pasuje do dań na ciepło i na zimno. Warto z jego pomocą przygotować duszone mięso, zapiekanki, sałatki czy dania orientalne. DIP sprawdzi się też jako dodatek do maczania surowych i gotowanych warzyw. Idealnie komponuje się z krewetkami w tempurze, sprawdzi się również jako baza sosu do pizzy bianca. Oryginalne połączenie smaku kwaśnej śmietany z charakterystycznymi dodatkami, daje pyszny i zaskakujący efekt, który warto wykorzystać w codziennym gotowaniu. Zastępując tradycyjną śmietanę Dipem uzyskasz nowy, bardziej wyrazisty smak dania. Produkt przygotowywany jest na bazie śmietanki 18% z dodatkiem kultur bakterii i nie zawiera glutenu.





DIP śmietanowy typu Crème Fraîche
z czosnkiem
i ziołami


DIP śmietanowy typu Crème Fraîche
z czosnkiem i ziołami
Z czym to się je? dania gulaszowe, sałatki, zapiekanki warzywne,
zapiekanki mięsne, makarony, dania orientalne,
zupy
z tym zapiekasz

DIP śmietanowy typu Crème Fraîche z czosnkiem i ziołami to nowoczesna i oryginalna śmietana smakowa. Lekko słona, lekko kwaśna, a przy tym świeża i wyrazista.

DIP można stosować zarówno na ciepło, jak i na zimno. Intensywny smak wyselekcjonowanych ziół i czosnku sprawia, że to produkt, który idealnie sprawdzi się jako dodatek do twarożku, naleśników, zapiekanych mięs, zapiekanek, sałatek czy warzyw i dań na bazie makaronu. Stanowi idealną bazę dla sosu śmietanowego. Wzbogaci smak casserole, wytrawnych tartaletek czy farszu do pierogów. Doskonale zastąpi tradycyjne śmietany do zupy. Produkt przygotowywany jest na bazie śmietanki 18% z dodatkiem kultur bakterii i nie zawiera glutenu.

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.