Kanapka ze śledziem

Dla fanów śledzia to idealne śniadanie. Właściwie nic nie musimy do niego dodawać. Przepis jest bardzo szybki i prosty w wykonaniu.

Danie: Śniadanie

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten

Danie: Śniadanie

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten


Ocena

4.00/5

Oceń przepis

Ocena

4.00/5

Oceń przepis

Składniki

  • - 4 kromki ulubionego pieczywa
  • - masło do posmarowania
  • - 1,5 fileta śledziowego matiasa
  • - szczypiorek od cebuli dymki

Przygotowanie

Krok 1

Pieczywo smarujemy odrobiną masła.



Krok 2

Szczypiorek kroimy.



Krok 3

Matiasa płuczemy w wodzie. Kroimy na mniejsze kawałki.



Krok 4

Na kromkach chleba układamy kawałki matiasa i odrobinę szczypiorku. Podajemy.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.