Koktajl szpinakowo-orzechowy

Oryginalne połączenie szpinaku i masła orzechowego. Ciekawy w smaku koktajl, który przypadnie do gustu każdemu, kto lubi masło orzechowe. Przepis jest bardzo szybki i łatwy w wykonaniu.

Danie: Śniadanie

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Orzechy

Ze śmietanką

Danie: Śniadanie

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Orzechy

Ze śmietanką


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki

  • - duża garść szpinaku
  • - 1 banan
  • - 1/2 szklanki mleka
  • - 1/2 szklanki jogurtu naturalnego
  • - 4 łyżki Śmietanki Łaciatej 30%
  • - 1 łyżka masła orzechowego

Przygotowanie

Krok 1

Banana obieramy i kroimy.



Krok 2

W blenderze umieszczamy szpinak, banana, jogurt naturalny, Śmietankę Łaciatą, mleko oraz masło orzechowe. Wszystkie składniki miksujemy i przelewamy do szklanek.



Dodaj komentarz

1 opublikowane komentarze

KUCHARECZKA

Opublikowany: 2018-03-19 08:35:00

Super koktajl

Załącznik 0

Odpowiedz

Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.