Lody pomarańczowe

Autor:

Ania321

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie:

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 2 pomarańcze
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1 łyżka śmietanki Łaciata 36%

Przygotowanie

Krok 1

Wycisnąć sok z pomarańczy.



Krok 2

Dodać miód oraz śmietankę i miksować, aż składniki dobrze się ze sobą połączą, a miód całkowicie się roztopi.



Krok 3

Przelać uzyskaną masę do pojemników na lody i mrozić przez minimum 4 godziny.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.