Makaron z pastą dyniowo-fasolową

Szybki i pyszny obiad z dynią.

Danie: Obiad

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten

Danie: Obiad

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • 100 g makaronu pełnoziarnistego
  • 6 łyżek pasty dyniowej
  • 1 garść mozzarelli tartej Mlekpol
  • 1 ząbek czosnku
  • Sól do smaku
  • Pieprz do smaku

Przygotowanie

Krok 1

Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.



Krok 2

Gdy makaron będzie gotowy, dodaj do niego naszą pastę dyniową. Dodaj czosnek. Wszystko razem wymieszaj. Podawaj w miseczkach posypane mozzarellą.



Wyślij przepis

Zobacz także

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.