Makaron z pastą dyniowo-fasolową

Szybki i pyszny obiad z dynią.

Danie: Obiad

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten

Danie: Obiad

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 100 g makaronu pełnoziarnistego
  • 6 łyżek pasty dyniowo-fasolowej
  • 1 garść tartej mozzarelli Mlekpol
  • 1 ząbek czosnku
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.



Krok 2

Gdy makaron będzie gotowy, dodaj do niego naszą pastę dyniowo-fasolową. Dodaj czosnek. Wszystko razem wymieszaj.



Krok 3

Danie podawaj posypane tartą mozzarellą. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.