Mrożony jogurt jagodowy

Danie: Deser

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Deser

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 250 g mrożonych jagód
  • 250 g jogurtu typ grecki Mlekpol
  • 1 łyżka miodu lub syropu z agawy

Przygotowanie

Krok 1

Umieść jagody, jogurt i miód w blenderze.



Krok 2

Miksuj przez około 20 sekund, aż uzyskasz gładką, lodową konsystencję.



Krok 3

Nałóż do miseczek i podawaj od razu. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.