OWOCE POD KRUSZONKĄ Z PŁATKÓW OWSIANYCH

Danie: Podwieczorek

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Fit

Danie: Podwieczorek

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Fit


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • 300g świeżych owoców
  • 2 łyżki miodu
  • 1 szklanka płatków owsianych
  • 3 łyżki soku z cytryny
  • 3 łyżek masła ŁACIATE

Przygotowanie

Kruszonka

Piekarnik nagrzać do 200 stopni C. Owoce ułożyć w naczyniu żaroodpornym i polać cytryną i miodem. Płatki owsiane rozdrobnić na mniejsze kawałki, dodać masło aby połączyć jedno z drugim. Powstała kruszonkę włożyć do lodówki na ok. 15 min. Po wyjęciu z lodówki ułożyć na owocach i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec przez 20/30 minut na złoty kolor.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.