Pasta jajeczna z natką pietruszki

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • jajka 3 szt ,
  • masło 1 łyżka ,
  • majonez 1,5 łyżki ,
  • sól do smaku ,
  • pieprz do smaku ,
  • posiekana natka pietruszki 2 łyżki

Przygotowanie

Krok 1

Ugotować jajka na twardo. Rozdrobnić je za pomocą widelca. Dodać posiekaną natkę pietruszki, masło i majonez. Doprawić pastę do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.



Wyślij przepis

Zobacz także

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.