Pasta jajeczna z serem feta

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • jajka ugotowane na twardo 3 szt ,
  • ser feta 1/2 opakowania ,
  • majonez 1 łyżka ,
  • Szczypiorek cienki 1 pęczek ,
  • pieprz czarny mielony

Przygotowanie

Krok 1

Ugotowane na twardo jajka utłuc tłuczkiem do ziemniaków. Dodać rozgnieciony widelcem ser feta. Dodać majonez oraz posiekany szczypiorek. Przyprawić do smaku pieprzem, wymieszać. Przed podaniem wstawić do lodówki. Podawać z ulubionym pieczywem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.