PASTA Z AWOKADO

Autor:

PaulinaS1

Danie: Śniadanie, Podwieczorek, Kolacja

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Fit

Danie: Śniadanie, Podwieczorek, Kolacja

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Fit


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • awokado 50 g
  • jajko 50 g
  • ser twarogowy chudy 20 g
  • sok z cytryny 5 g
  • pieprz czarny świeżo mielony
  • zioła prowansalskie

Przygotowanie

Wykonanie

Awokado musi być bardzo dojrzałe tak żeby dało się rozgnieść widelcem. Jajko gotujemy na twardo, dodajemy awokado i twarożek, przyprawy i sok z cytryny. Łączymy wszystkie składniki na gładką masę. Doskonale smakuje na pieczywie żytnim razowym z dodatkiem pomidorów.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.