Pasta z tofu

Pasta z tofu będzie świetna na kanapki!

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 180 g tofu naturalnego
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka musztardy
  • 1 łyżeczka kurkumy
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Pokrój tofu. Następnie włóż je do miseczki. Dodaj majonez i musztardę. Dodaj przyprawy. Zblenduj wszystko na gładką pastę i gotowe. Smacznego!



Wskazówki

Możesz przechowywać w lodówce w słoiczku do 4 dni.

Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.