Pasta z wędzonego łososia z lekkim serkiem i koperkiem

Lekka pasta z wędzonym łososiem i serkiem to idealny dodatek do kanapek.

Osób: 10

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie:

Osób: 10

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 100 g wędzonego łososia
  • 150 g twarożku Mazurski Smak ze śmietanką, cebulką i pieprzem
  • 3 - 4 łyżki siekanego koperku
  • ¼ łyżeczki soli

Do dekoracji:

  • 2 łyżki wędzonego łososia
  • kilka gałązek koperku

Przygotowanie

Krok 1

Łososia posiekaj bardzo drobno.



Krok 2

Twarożek połącz z łososiem i drobno posiekanym koperkiem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.



Krok 3

Gotową pastę nałóż na ulubione pieczywo albo krakersy. Udekoruj odrobiną łososia i gałązką koperku. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.