Pieczone pieczarki z parmezanem

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki

  • 12 pieczarek
  • pieprz
  • 150 g startego parmezanu
  • oliwa

Przygotowanie

Krok 1

Nastawiamy piekarnik na 180 stopni C. Pieczarki oczyszczamy. 




Krok 2

Pieczarki lekko posypujemy pieprzem. Następnie posypujemy je parmezanem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.