Roladki z serkiem z cebulką i szczypiorkiem i łososiem

Autor:

Sylwia Mucha

Danie: Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Naleśniki

  • 1,5 szklanki mąki
  • 1 szkl. mleka Łaciate
  • pół szklanki wody gazowanej
  • szczypta soli
  • łyżeczka majeranku
  • 1 jajko

Przekładanie:

  • 3 opakowania serka śmietankowego Łaciate z cebulą i szczypiorkiem
  • 3 opakowania wędzonego łososia

Przygotowanie

Przygotowanie:

Zrobić ciasto i usmażyć naleśniki. Wyjdzie ok.10. Na usmażony naleśnik nakładamy serek śmietankowy Łaciaty z cebulką i szczypiorkiem. Na to układam plaster wędzonego łososia.Zwijam naleśniki i zostawiam na parę godzin do lodówki do schłodzenia. Potem kroję ok.1 cm. smacznego



Wskazówki



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.