Sałatka brydżowa

Autor:

Kamila O

Osób: 3

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 3

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 20 dag ryżu
  • 1 puszka kawałków tuńczyka w oleju
  • 1 ogórek sałatkowy
  • 1 cebula czerwona
  • 2 papryki
  • Kostka rosołowa
  • Koperek siekany
  • Sól

Przygotowanie

Krok 1

Ryż ugotować na sypko w rosole z kostki, odsączyć.



Krok 2

Paprykę, cebulę i ogórek drobno pokroić, wymieszać z tuńczykiem, ryżem i koperkiem, ewentualnie doprawić solą.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.