Sałatka z mozzarellą i awokado

Pyszna i zdrowa przekąska albo dodatek do obiadu!

Danie: Sałatki

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Orzechy

Fit

Danie: Sałatki

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Orzechy

Fit


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • 1 opakowanie rukoli
  • 50 g sera mozzarella Mlekpol
  • 1 garść ulubionych orzechów
  • 1 dojrzałe awokado
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • Pół pomarańczy
  • Sól do smaku
  • Pieprz do smaku

Przygotowanie

Krok 1

Pokrój na kawałki mozzarellę, awokado i pomarańczę. Posiekaj orzechy.



Krok 2

Do miski wsyp wszystkie składniki. Wymieszaj, skrop oliwą. Posyp orzechami i gotowe!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.