Składniki:

  • 6 kromek chleba tostowego
  • 2 łyżki natki pietruszki
  • 6 plastrów mozzarelli Mlekpol w kostce
  • 3-4 łyżek kukurydzy
  • ¼ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu

Przygotowanie

Krok 1

Z każdej kromki odetnij brzegi. Możesz pominąć ten krok.



Krok 2

Na trzy kromki połóż po dwa plastry mozzarelli i porcje kukurydzy. Posyp posiekaną natką pietruszki, a potem dopraw pieprzem i solą. Kanapki zamknij pozostałymi kromkami.



Krok 3

Patelnię grillową rozgrzej. Ułóż sandwiche na patelni i grilluj z dwóch stron, aż ser się rozpuści, a wierzch kanapek z obydwu stron będzie przyrumieniony. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.