Sernik

  • Kruche ,
  • 100g masła Łaciate,
  • 80g cukru,
  • 1 jajko,
  • 250g mąki,
  • Masa,
  • 3jaja,
  • 210g cukru,
  • 80g budyniu,
  • 1kg twarogu ,
  • 600g mleka Łaciate,
  • 120g oleju ,
  • Polewa ,
  • 100g czekolady,
  • 50g śmietanki 30% Łaciata,
  • Trochę oleju

Przygotowanie

Kruche

Wyrabiamy kruche ciasto



Krok 2masa serowa

Ubijamy jaja z cukrem dodajemy po kawałku twaróg, budyń i mleko dokładnie mieszamy Układamy kruche ciasto na to wylewamy masę pieczemy 180st 1 godzinę Po wystudzeniu wylewamy czekoladę możemy dodać sezonowe owoce



Krok 3masa

Czekoladę rozpuszczamy dodajemy śmietanę i maslo



Wyślij przepis

Zobacz także

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.