Ślimak

Autor:

Monika Nawrot

Danie: Deser

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Przepis konkursowy - Powrót do szkoły

Danie: Deser

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Przepis konkursowy - Powrót do szkoły


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Deser

  • 1 banan,
  • Pól jabłka ,
  • Kilka płatków czekoladowych

Przygotowanie

Krok 1

Układamy banana ubranego na talerzu, jabłko obierany i przepoławiamy. Kładziemy połówkę nad bananem jako muszle dla ślimaka. Płatkami zdobimy talerz jako niebo, ziemie czy oczy ślimaka.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.