SOCZYSTA SZYNKA WOLNO PIECZONA

Autor:

PaulinaS1

Danie: Kolacja, Obiad

Osób: 4

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Średnie

Danie: Kolacja, Obiad

Osób: 4

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Średnie


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • Szynka chuda 1,2-1,4 kg

Przygotowanie

marynowanie

Marynujemy w dowolnej marynacie w lodówce ok. 24 h.



Pieczenie

Piekarnik nagrzewamy do 90 st. z termoobiegiem, a w tym czasie mięso obsmażamy na oliwie z oliwek po 2 min. z każdej strony. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok 3,5-4 h.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.