Dip czosnkowy

Autor:

Kasia Fifi

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Ze śmietanką

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Ze śmietanką


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Sos

  • 6 łyżek śmietany 18%,
  • 6 łyżek majonezu,
  • 3 ząbki czosnku,
  • 1 łyżeczka musztardy francuskiej,
  • 0,5 łyżeczki magi,
  • sól, pieprz - do smaku

Przygotowanie


Śmietanę, majonez, musztardę, magi umieszczamy w naczyniu, wyciskamy praską czosnek, sól, pieprz do smaku. Dokładnie mieszamy, odstawiamy na 20 minut żeby smaki sie przegryzły.



Wskazówki

Jeśli się zdaży że zostanie, może spokojnie 2, 3 dni stać w lodówce :)

Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.