Surówka marchwiowo – jabłkowa

Autor:

Kamila O

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Sklądniki

  • 3 marchwie
  • 2 jabłka winne
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 1 łyżeczka oleju
  • 50 ml jogurtu naturalnego
  • Cukier
  • Sól ziołowa

Przygotowanie

Krok 1

Marchew i jabłka obrać, opłukać i zetrzeć marchew na tarce z małymi otworami, a jabłka zetrzeć na tarce z dużymi otworami, skropić sokiem z cytryny, olejem, posypać szczypta soli i cukru i wymieszać z jogurtem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.