Surówka z tartej marchewki z mandarynką i orzechami

Danie: Obiad

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Fit

Bez glutenu

Danie: Obiad

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Fit

Bez glutenu


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • 2 duże marchewki,
  • 2 mandarynki,
  • 2 łyżki jogurtu z czubkiem,
  • garść włoskich orzechów,
  • sól do smaku,
  • pieprz do smaku,
  • sok z cytryny do smaku,
  • 1 łyżka pokrojonego szczypiorku

Przygotowanie

Krok 1

Marchewki (obrane i umyte) ścieramy na tarce o małych oczkach do miski. Dodajemy obrane i pokrojone na mniejsze części mandarynki, jogurt, orzechy, szczypiorek, przyprawy i sok z cytryny. Mieszamy.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.