Szybkie lasagne

Danie: Obiad

Osób: 1

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten

Danie: Obiad

Osób: 1

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • Domowy sos beszamelowy
  • Domowy sos boloński
  • 1 opakowanie makaronu lasagne
  • Pieprz do smaku
  • Sól do smaku
  • 4 garści sera tartego mozzarella Mlekpol

Przygotowanie

Krok 1

Do naczynia żaroodpornego włóż pierwszą warstwę plastrów makaronu lasagne. Następnie wlej sos boloński. I kolejno sos beszamelowy. Posyp mozzarellą, a następnie powtórz warstwy. Całość posyp obficie mozzarellą.



Krok 2

Piecz w 190 stopniach przez ok. 30 minut. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.