Tatar z polędwicy wołowej

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 400 g polędwicy wołowej
  • 2 cebule
  • 2 ogórki kiszone
  • 4 grzyby marynowane
  • 6 kaparów
  • 4 żółtka
  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 3 anchois

Przygotowanie

Przygotowanie:

Z mięsa usunąć błonki i żyłki i zmielić lub bardzo drobno posiekać. Cebulę, ogórki, grzyby, kapary i anchois obrać i pokroić w drobną kostkę, po czym dodać do polędwicy. Dodać sól, pieprz, oliwę i żółtka.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.