Tortilla z paluszkami rybnymi

Danie: Obiad

Osób: 1

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten

Danie: Obiad

Osób: 1

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten


Ocena

4.00/5

Oceń przepis

Ocena

4.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 tortilla
  • 4 paluszki rybne
  • 2 liście sałaty
  • ⅓ pomidora
  • Majonez
  • ¼ żółtej papryki
  • Olej

Przygotowanie

Krok 1

Paluszki rybne smażymy na oleju. Paprykę kroimy w paski. Pomidora kroimy w cienkie plasterki.



Krok 2

Tortillę przygotowujemy według instrukcji na opakowaniu. Sałatę myjemy i osuszamy.



Krok 3

Na gotową tortillę układamy sałatę, paprykę paluszki rybne oraz pomidora. Następnie dodajemy majonez (ilość według uznania). Zawijamy.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.