Wiosenna sałatka z rzodkiewką i ogórkiem

Autor:

Mateusz Cyryl

Danie: Sałatki

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Ze śmietanką

Danie: Sałatki

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Ze śmietanką


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • Pęczek rzodkiewek,
  • Ogórek szklarniowy,
  • 3 łyżki natki pietruszki,
  • 3 łyżki koperku ,
  • Pół pęczka szczypiorku,
  • 100 ml śmietany 18% Łaciata,
  • Łyżeczka cukru

Przygotowanie

Krok 1

Ogórka i rzodkiewkę dokładnie umyj i pokrój w cienkie plastry



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.