Słodki croissant z kremem czekoladowo-orzechowym

Przepis na domową nutellę znajdziesz tutaj.

Przepis na domowe croissanty znajdziesz tutaj.

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Orzechy

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Orzechy


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • 1 croissant
  • 1 garść borówek amerykańskich
  • Nutella lub własnoręcznie zrobiony krem czekoladowo-orzechowy

Przygotowanie

Krok 1

Croissanta przekrój na pół i posmaruj go dokładnie kremem z Nutelli.



Krok 2

Borówki umyj i poukładaj na pieczywie.



Krok 3

Złącz połówki i zajadaj się pyszną przekąską. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.