Kanapki z pastą z tofu

Kanapki możesz zabrać na wiosenny piknik, do pracy albo zjeść je w swojej kuchni.

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie:

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • 4 kromki chleba pełnoziarnistego
  • Masło Łaciate
  • 1 garść ulubionych kiełków
  • Domowa pasta z tofu

Przygotowanie

Krok 1

Każdą kromkę chleba posmaruj masłem, a następnie pastą z tofu. Na wierzch ułóż kiełki. Gotowe, smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.