Koktajl jaglany z mango

Pyszny i sycący koktajl z mango. Pomysł na drugie śniadanie albo deser. Jeśli lubisz mango, koniecznie spróbuj.

Danie: Śniadanie, Podwieczorek, Napoje

Osób: 1-2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie: Śniadanie, Podwieczorek, Napoje

Osób: 1-2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • - 2 łyżki ugotowanej kaszy jaglanej
  • - 1 szklanka mleka
  • - 1 małe mango
  • - listki mięty do dekoracji

Przygotowanie

Krok 1

Mango obieramy i kroimy na kawałki. Do blendera wlewamy mleko i dodajemy mango.



Krok 2

Kaszę jaglaną gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Dodajemy 2 łyżki do mleka. Miksujemy wszystkie składniki i przelewamy do szklanek. Dekorujemy listkami mięty.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.