Pasta z buraków

Osób: 4

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • upieczone buraki – 4 szt.
  • ser feta – 200 g
  • papryczka chili – 1 szt.
  • świeża kolendra
  • natka pietruszki
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Buraki pieczemy.



Krok 2

Następnie upieczone ścieramy na tarce. Ser feta kruszymy.



Krok 3

Papryczkę chilli siekamy. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy po 2 łyżki posiekanej natki pietruszki i kolendry. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.