Sałatka z gruszką i brzoskwinią

Owocowa sałatka z sezonowych owoców jest pyszną, zdrową, lekką i orzeźwiającą przekąską, która zarówno dodaje organizmowi witamin i minerałów, jak i odpowiednio go nawadnia.

Danie: Podwieczorek, Sałatki

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Fit

Danie: Podwieczorek, Sałatki

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Fit


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 3 gruszki
  • 2 jabłka
  • kiść winogron
  • 2 śliwki
  • 3 brzoskwinie

Przygotowanie

Krok 1

Pierwszym krokiem przy przygotowywaniu naszej sałatki jest umycie wszystkich owoców.



Krok 2

Kiedy obeschną możemy zabrać się za ich krojenie, w celu zaoszczędzenia czasu możemy je też wytrzeć ręcznikiem papierowym.



Krok 3

Wszystkie owoce kroimy na drobne części, z gruszek i jabłek wykrawamy pestki. Przygotowane składniki mieszamy ze sobą i podajemy zaraz po przygotowaniu.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.