Waniliowa kasza manna z brzoskwiniami

Autor:

Ania321

Danie: Podwieczorek

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten

Danie: Podwieczorek

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 szkl. mleka Łaciate
  • 2 czubate łyżki kaszy manny
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego
  • 2 brzoskwinie

Przygotowanie

Krok 1

Zagotować w rondelku mleko.



Krok 2

Wsypać kaszę oraz cukier waniliowy. Gotować, często mieszając do momentu, aż kasza zgęstnieje.



Krok 3

Brzoskwinie pokroić w kostkę. Dodać je do gotowej kaszy, wymieszać i od razu nałożyć na talerz.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.