Mus czekoladowy z awokado

Danie: Podwieczorek

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Orzechy, Soja

Danie: Podwieczorek

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Orzechy, Soja


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki

  • - 1 awokado Hass
  • - 3 łyżki kakao
  • - 3 łyżki miodu lub cukru pudru
  • - 2 łyżki mleka sojowego
  • - szczypta soli
  • - orzechy do dekoracji

Przygotowanie

Krok 1

Awokado obrać, usunąć pestkę i pokroić. Wszystkie składniki umieścić w malakserze lub użyć blendera. Miksować aż do uzyskania bardzo kremowej konsystencji. Przełożyć do miseczek i schłodzić. Dekorować według własnych preferencji - świeżymi owocami, orzechami lub czekoladą.



Dodaj komentarz

1 opublikowane komentarze

Ciasteczkowa Pani :)

Opublikowany: 2018-02-19 20:33:00

Mmm...pycha!

Załącznik 0

Odpowiedz

Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.